пʼятниця, 5 березня 2021 р.

 Про волонтерський рух в Україні сьогодні з захопленням говорять у багатьох країнах світу, називаючи це явище унікальним.У надзвичайно складний період саме цей рух об’єднав суспільство, створив дієву структуру громадських організацій, груп людей, готових взяти на себе вирішення найбільш нагальних і болючих проблем держави.У 2016 році такий рух засновано і на Мостищині.Очолює ГО "Волонтерський рух Мостищини" наш земляк  Ісанський Василь Йосифович. Вчора,03.03.2021 він разом з представниками ГО"Волонтерський рух Мостищини" та прикордонниками завітали до нашої школи. Гості подякували педколективу та учням школи за активну  підтримку волонтерського руху та воїнів ООС(АТО), вручили подяку колективу школи, посвідчення учасника ГО"Волонтерський рух Мостищини" активним учням.
Гості розповіли про те, що діяльність волонтерів безкорислива, неприбуткова. Вони не отримують ні зарплати, ні жодної матеріальної вигоди, все роблять безкоштовно. І єдина їх нагорода – визнання громади.
Не буде перебільшенням сказати, що саме завдяки волонтерам  у 2014 році країна зберегла свій суверенітет, зупинила російську агресію на сході та відновила боєздатну армію з   високим моральним духом.
А ще прикордонники  провели майстер-клас з розбирання та збирання зброї, дуже цікаво розповідали про специфіку роботи взводу, фізичну та тактичну підготовку військових.










Немає коментарів:

Дописати коментар