четвер, 20 травня 2021 р.

"Уроки звитяги"

 День пам’яті та примирення 8 травня, і День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 9 травня, встановлені Законом України "Про увічнення перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років".
Сьогодні у школі  проведено "Уроки звитяги",присвячені цим пам'ятним датам.
У 5 класі (кл.керівник Дилян Г.Л.) пройшла година спілкування на свіжому повітрі  "Ні війні!"; у 6 класі (кл.керівник Букса М.Р.)  - година класного керівника "Мужність і відвага крізь покоління";  у 7 класі (кл.керівник Яворський В.Ю.) -  виховна година  "Роки, обпалені війною...", на яких висвітлили  події Другої світової  війни та бойовий шлях, що пройшов український народ за роки війни та  бібліотечна година у 10 класі (кл.керівник,шкільний бібліотекар Мусійовська Н. І.) - "Тих днів не змовкне слава»,метою якого було виховувати у дітей почуття патріотизму, поважне відношення до історичної пам’яті свого народу, розвивати здатність відчувати, співпереживати, вміння слухати оточуючих. Під час заходів учні та педагоги розповідали про важкі часи війни,  незабутній подвиг солдат, які ціною свого життя врятували світ від фашизму, про  нелегке життя в тилу. 
Учні декламували вірші, створювали відеоісторії. Пам’ять загиблих героїв, які віддали своє життя за Батьківщину, учні та педагоги вшанували хвилиною мовчання.
Учні 6 класу також взяли активну участь у Всеукраїнській  акції «Маки пам’яті» .
Пам’ятаємо тих, хто загинув у роки Другої світової війни, хто звеличив нашу землю, героїв Небесної Сотні, воїнів та інших загиблих на Сході України у боротьбі за правду, справедливість, свободу, цілісність та єдність нашої держави.










Немає коментарів:

Дописати коментар