вівторок, 22 листопада 2022 р.

Бобер - 2022

 Міжнародний конкурс з інформатики та комп’ютерної вправності «Бобер-2022».

Конкурс проводиться з метою популяризації і поглиблення знань з інформатики, інформаційних та комп’ютерних технологій серед учнів 2-11 класів. Основними завданнями цього Конкурсу є:підвищення рівня комп’ютерної грамотності учнів; впровадження сучасних інформаційних та комунікаційних технологій в організацію навчального процесу та позакласної роботи; ознайомлення і зацікавлення сучасними інформаційними технологіями, комп’ютерною технікою та літературою з цих галузей знань. У цьому році проведення ХV конкурсу в Україні - 8-13 листопада.
Вчора учасники Конкурсу Шегинівської ЗОШ І -ІІІ ступенів виконали завдання, складені на основі пропозицій країн - учасників Конкурсу, розроблених та затверджених на щорічній Міжнародній конференції спільноти BEBRAS.
У зв’язку зі складною ситуацією, яка склалася внаслідок російської агресії, цьогоріч участь у конкурсі безкоштовна для всіх учнів. Саме це стало причиною найвищого показника участі -120 учнів (80%) 2-11 класів нашої школи. 20 листопада останній день подання результатів. Бажаємо нашим учням вдалих результатів.
( Координатор шкільного конкурсу вч. інформатики Яворський В.Ю.)





Немає коментарів:

Дописати коментар