середа, 9 червня 2021 р.

Відбірковий етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-спортивної патріотичної гри «Сокіл» (Джура)

 3 червня на базі Шегинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся відбірковий  етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-спортивної патріотичної гри «Сокіл» (Джура)🇺🇦🥁.
Цього року участь в суперництві взяли рої юних джур із  5 закладів освіти Шегинівської ТГ 🏢🏫🏤🏫🏢.
У напруженій командній боротьбі та особистих змаганнях учасники продемонстрували свої знання, вміння та практичні навики. Командами-роями було підготовлено  демонстрацію навичок стройової підготовки в конкурсі «Впоряд». Найкращий результат тут показали учасники рою Шегинівської ЗОШ - журі відзначило злагодженість та синхронність рою, якість виконання команд з маршовою патріотичною піснею🥇.
У конкурсі «Ватра» команди представили творчо-мистецькі композиції на тему «Слава Героям», використовуючи різні жанри.Перемогу у цьому конкурсі здобув рій Волицького НВК.
В інтелектуальній грі-вікторині «Відун» команди-рої показали свої знання та ерудицію з історії українського війська доби козаччини, українських військових формувань різних епох та сучасних збройних сил України.Кращими тут були юні джури Балицького НВК🥇.
Насолоду від творчих дій учасників отримали судді на етапі «Рятівник», де школярі вправлялись у наданні допомоги потерпілому, показували вміння і знання з медицини. Журі віддало перемогу у цьому конкурсі учасникам рою Гусаківського НВК🏅.
 Вміння долати перешкоди рої показали на етапі «Рух по-пластунськи», де перемогу здобув рій Балицького НВК🥇.
Оскільки гра військово-спортивна, звичайно, не обійшлось без конкурсів «Ігри на дужання», «Козацький бій». Найдужчими виявились учасники Гусаківського НВК🥇.
І в останньому конкурсі «Кращий кашовар.Таборування » , журі віддало перевагу господарям змагань-рою Шегинівської ЗОШ🥇.
Відвагу, наполегливість та силу у змаганнях показали і наймолодші учасники змагань - рій Поповицького НВК.
 Всі  учасники гри «Сокіл» (Джура) проявили працьовитість, патріотичність, сміливість, стійкість і дисциплінованість. Голова журі - методист відділу освіти Шегинівської ОТГ Гудима Л.Я. наголосила, що вони є прикладом для  юних українців,  взірцем  здорового способу життя, інтелектуального та духовного збагачення, фізичного розвитку.
Після завершення змагань учасники вишикувались на урочисту лінійку для підбиття підсумків.🏆 А підсумки були втішними: кожна команда отримала грамоти та призи за зайняті місця, які вручили кожній команді в.о.голови Шегинівської сільської ради Павуцьо О.В., начальник відділу освіти Клемра М.І. 🎁 За належну підготовку свята-змагання  грамотою було відзначено директора школи Балича І.М. та педагогічний колектив Шегинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.
За результатами пройдених юними «джурами» випробувань право захищати честь нашої громади виборов 
рій Гусаківського НВК🥇; 
ІІ місце - рій Балицького НВК 🥈, 
ІІІ місце - рій Волицького НВК🥉.

Відео "Джури"







Немає коментарів:

Дописати коментар