пʼятниця, 17 лютого 2023 р.

ДЕНЬ ЄДНАННЯ

 14 лютого 2022 року на тлі попереджень американської та західноєвропейської розвідки про можливу війну, президент Володимир Зеленський підписав указ про започаткування нового свята 16 лютого – Дня єднання, щоб показати єдність українського народу, згуртувати українців навколо національної ідеї та показати російським пропагандистам, що українці — це єдиний народ. Майже рік триває повномасштабне вторгнення рф на територію України. В умовах війни, обстрілів, блекаутів та щоденних трагедій День єднання набув особливого змісту. Це чергова нагода нагадати світу, що ми боремося і будемо боротися за свободу та щасливе майбутнє.

Серед заходів, які пройшли сьогодні у нашій школі– традиційні для національних свят підняття прапору над будівлею школи, виконання державного гімну та сорочки-вишиванки.
Особливо насиченим цей день був у початкових класах нашої школи. Тут пройшли акції «Долоньки миру», учні оформили плакати та стіннівки, на яких було зазначено, що ми сильні тільки разом! А ще класні керівники 1-4 класів підготували цікаві відеопрезентації, творчі конкурси та завдання для школярів.
Учні старших класів підготували літературно-музичну композицію "Вервичка єднання". Звісно ж, в умовах війни ми не забули завдяки кому ми навчаємось та працюємо, тому найщиріші слова подяки звучали для наших захисників.
Важко дається нам ця війна. Цвіт нації, кращі із кращих платять найвищу ціну за Перемогу – своє життя.
Та головне – всі ми віримо та докладаємо максимум зусиль, щоб у 2024 році святкувати День єднання у вільній країні.






Немає коментарів:

Дописати коментар