вівторок, 21 лютого 2023 р.

Небесна сотня - перші герої російсько-української війни

 


20 лютого ми вшановуємо пам’ять Героїв Небесної Сотні. Цьогоріч кампанія вшанування проходить під гаслом «Небесна Сотня – перші герої російсько-української війни». Це жалобний день, але він не лише про смуток та смерть, він також про героїчну боротьбу, самопожертву, готовність захищати незалежність України.

Заходи, присвячені вшануванню пам'яті Героїв Небесної Сотні, є особливими зараз, коли ми продовжуємо мужньо протистояти ворогу.Тож сьогодні у нас спочатку відбулась вже традиційна для школи церемонія підняття Державного прапора України та виконання Державного гімну. Хвилиною мовчання вшанували Героїв Небесної Сотні та згадали усіх загиблих на майдані під час Революції Гідності.
Учні 1- 4, 6 класів приєдналися до Всесвітньої ( у цьому році) тихої акції «Ангели пам’яті» із вшанування Героїв Небесної Сотні і усього Небесного воїнства.У початкових класах пройшли майстер-класи зі створення паперових янголів. А поки діти працювали, вчителі розказували їм про Всесвітню тиху акцію «Ангели пам'яті», коли та ким вона була започаткована, який сенс має, чому важлива. Учні розвішали власноруч виготовлених білих паперових ангелів на дерева біля школи.
Класні керівники Вінокурова Р. В.(1 кл.), Вінокурова Х.П.( 2 кл.), Хитра І.Я.(3 кл.), Букса У.П. ( 4 кл.),Безверхня С.В (6 кл.) на тематичних уроках допомогли школярам пригадати ключові події та дати Революції Гідності, підготували для них візуальні розповіді, а також дали відповіді на запитання, пов’язані з тими подіями. Класні керівники також пояснили дітям, як саме події на Революції Гідності пов'язані із повномасштабним вторгненням рф. І що Герої Небесної Сотні є фактично першими героями російсько-української війни.















Немає коментарів:

Дописати коментар