понеділок, 31 жовтня 2022 р.

"Уроки звитяги"

 14 жовтня Україна відзначала День захисників та захисниць. Це свято увібрало в себе багаті і славні традиції українців, уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі на всіх етапах її історії. Український народ завжди прагнув до незалежності, давав достойну відсіч загарбникам і відстоював рідну землю. Сьогодні учні нашої школи, їхні батьки та вчителі особливо шанують відважних та сильних духом Захисників та Захисниць, які зустрічають це свято на бойових позиціях, які віддають свої знання, силу та професіоналізм благородній місії захисту нашої держави. Щирі слова подяки та підтримки нашим Захисникам і Захисницям звучали на онлайн "Уроках звитяги" в усіх класах. Переглянули цікаву відеопрезентацію "14 жовтня - День козацтва. День Захисника України" та провели вікторину учні 2 класу, цікаві онлайн уроки пройшли у 1, 4 та 8 класах, відеоурок переглянули учні 3 класу.

Вдячність героям висловили учні 4 і 3 класів у своїх листівках- малюнках, провели флешмоб "Дякую ЗСУ" учні 7 класу, поетичний марафон подяки нашим Захисникам підготували дівчатка 8 та 11 класів.
Бажаємо вам, дорогі Захисники та Захисниці, мирного неба, міцного козацького здоров’я, надійного родинного тилу та високих досягнень у справі захисту України! Нехай наша рідна українська земля назавжди буде благословенною, вільною та незалежною! Дякуємо ЗСУ, шануємо своїх героїв!













Немає коментарів:

Дописати коментар