вівторок, 4 жовтня 2022 р.

Олімпійський тиждень

 З 19 по 23 вересня у школі було проведено «Олімпійський тиждень», присвячений Дню фізичної культури та спорту.

Учні впродовж тижня змагалися у спритності та витривалості, отримали можливість більше дізнатися про історію Олімпійського руху, його ідеї та принципи.
В рамках Олімпійського тижня в нашій школі вчителями фізичної культури були проведені Олімпійські уроки.Вчителі знайомили дітей з історією та традиціями Олімпійських ігор сучасності, олімпійськими видами спорту.
22.09.2022р. учні 6 - 7класів взяли участь у спортивно-масовому заході на базі Волицького НВК. У цьому заході брали участь 50 учнів 5-7 класів із 8 шкіл Шегинівської сільської ради.
Переможці з кожного виду змагань були нагороджені грамотами та медалями. А учасники змагань були нагороджені за активну участь медалями відділу ОКТМС Шегинівської с/р.
До проведення олімпійського тижня у школі долучилися і класні керівники початкових класів. Проведено інформаційні хвилинки «Цікаві олімпійські факти», на уроках фізичної культури під час змагань та спортивних естафет учні змагалися у спритності та витривалості.А учні 4 класу, які цей тиждень навчались дистанційно, під керівництвом класного керівника провели флешмоб "А я можу так!"







Немає коментарів:

Дописати коментар