понеділок, 19 лютого 2024 р.

Обласний проєкт "Ідея -топчик"

 Реалізаціїя обласного проєкту «Ідея-топчик»

Для підлітків Шегинівської громади, учнів 10-11 класів Волицького НВК, Гусаківського НВК, Балицького НВК, Шегинівської ЗОШ І-ІІІ ст. організовано виїзний тренінг . Незважаючи на повітряну тривогу захід відбувся, а відбувся він у найпростішому укритті Волицького НВК. Тренінг з реалізації обласного проєкту «Ідея-топчик», проходив за підтримки Української академії лідерства та ЛОДА і ЛОМЦ, проводив студент Української академії лідерства Віталій Баула.
Метою тренінгу було: генерувати ідеї для позитивного впливу на свою громаду, а також розкрити додаткові можливості розвитку в неформальній освіті.
У даному заході взяли участь талановиті та амбітні молоді люди, які разом працювали над своїми проєктами. Учні ознайомилися з навичками генерування та вибору ідей, навіть тих, які здаються нереальними.
Провідний спеціаліст ВОКТМС Шегинівської сільської ради Віталій Калита, зазначив, що це є важливий поштовх розвитку молодіжного лідерства, можливість молодим талантам реалізувати свої ідеї та пошук підтримки для їхнього розвитку.
Найкращі 35 авторів проєктів отримають можливість взяти участь у фінальному форумі «Лідери формують лідерів», який відбудеться у Львові в квітні 2024 року.
Чекаємо на ідеї від нашої молоді та у всьому підтримуємо їхню ініціативу!!!.






Немає коментарів:

Дописати коментар