середа, 24 січня 2024 р.

День Соборності

 Про українську мрію – єдність, свободу та незалежність, - йшла мова на заході до Дня Соборності України у школі. Учні 5 та 7 класів підготували патріотичну композицію під назвою «Синьо-жовтий прапор - єдність поколінь».

Діти вірять: територіальна цілісність нашої Батьківщини, скріплена кров’ю мільйонів незламних борців, навіки залишиться непорушною. Ми переконані в тому, що поняття «соборність» та «неділимість» набувають особливого значення сьогодні, коли рідна країна переживає непрості часи. Виклики, що постали перед державою та кожним її громадянином, вимагають консолідації зусиль українського народу.
Виховну годину «З’єднаймо Україну!» провела у 9 кл. класний керівник Букса М.Р. Учні обговорювали ідею соборності як базову національну цінність українців, історію нашої держави.
Провели цікаві вправи та проговорили, звідки взялась традиція проведення «живого ланцюга» і чому вона цінна зараз і у 3 класі( кл. керівник Вінокурова Х.П.) А ще учні малювали кола єднання, складали пазли, писали, що значить для них Україна.
Підійшла до проведення виховної години "Долоньки єдності" креативно і творчо класний керівник 2 кл. Вінокурова Р.В. Другокласники не були сторонніми спостерігачами, а взяли активну участь: розв'язували кросворди, створювали кола єднання, долоньки єдності, виготовляли проекти про Україну.
Україна - єдина, неподільна, найкраща, вільна, непереможна!
Ми щиро віримо у її світле і квітуче майбутнє!






Немає коментарів:

Дописати коментар