понеділок, 4 березня 2024 р.

Тиждень відкритих дверей

 У нашій школі навчаються справжні таланти, серед яких є майбутні поети, музиканти, актори, співаки, спортсмени, художники, вчені та хореографи...

З метою підтримки і розвитку талановитої учнівської молоді, сприяння її творчої самореалізації, підвищення художнього і виконавського рівня учасників, подальшого розвитку художньо-естетичних смаків, виявлення обдарованих дітей, сьогодні, на завершення тижня відкритих дверей, у школі пройшов захід "Золоте зерно".
Талановиті учні проявили себе у різних номінаціях. Глядачі побачили яскравих, обдарованих, активних, працьовитих і розумних дітей, що свідчить про невтомну працю і наполегливість учнів та вчителів, відданість своїй справі, бажання творчо розвиватися та досягати нових вершин.
Присутні мали змогу побачити виступи співаків, декламаторів віршів, танцюристів, музикантів.
Вразили всіх своєю грою та співом гурт сопілкарів та вокальний гурт "Водограй"; відкриттям нового таланту, незважаючи на хвилювання, став виступ наймолодшої вокалістки Британ Злати (муз. керівник Москалик Р.А.).
Не відставали у показі талантів і наші юні письменники та декламатори, учасники драмгуртка "Джерело" (кер. Дилян Г.Л.)
Щирі переживання за долю України відображені у малюнках юних художниць школи - учениць 7 класу (вчитель Степаняк Н.С.) Вони промовляють до нас надіями про мирні часи і перемогу. На виставці також було представлено кращі роботи, виконані дитячими руками на уроках трудового навчання (вчитель Козьоринська Я.С.).
Невід'ємною окрасою свята був і постійний учасник всіх загальношкільних, обласних та Всеукраїнських свят та конкурсів Зразковий художній хореографічний колектив "Фламінго" ( кер. Вінокурова Р.В.) зі своїми композиціями: хвилюючим вальсом, запальною "Марічкою", українським народним танцем.
Грамотами ВОКТМС Шегинівської ТГ були відзначені кращі учні - переможці учнівських предметних олімпіад та мовно-літературних конкурсів.
Відзначили й найкращих спортсменів нашої школи.
Подарував глядачам нову пісню і наш, вже постійний на усіх шкільних заходах, вчительський дует Москалика Р.А. та Дзюбан Д.С.
Директор школи Балич І.М. у своєму виступі наголосив, що наша школа багата на талановитих, здібних та обдарованих дітей , які здобудуть у своєму житті не одну перемогу. Побажав нашим зірочкам, щоб всі життєві сходинки долалися з легкістю, з впевненістю у завтрашньому дні. Іван Михайлович висловив сподівання, що вогник творчості навіки горітиме у серцях юних вихованців і тішитиме не лише рідних, близьких та друзів, а й стане поштовхом до нових звершень.
У залі були присутні не лише учні та вчителі школи, а й батьки наших талантів, представник відділу освіти Олена Ціжман, голова громади Оксана Павуцьо, яка подякувала учням та побажала, щоб все нові і нові таланти з’являлися у стінах нашої школи.
Свято вразило усіх, виступи були цікавими, запальними і неповторними.


















«ЩАСТЯ ДАЄТЬСЯ ТІЛЬКИ ОБІЗНАНИМ». Під таким гаслом шкільним психологом Diana Dziuban проведено тренінг для батьків « Взаємодія - найкращий шлях для батьків». Виховання дітей – важлива справа. Це складний процес, який час від часу підлягає ризику. Батьки повинні завжди пам’ятати про свою відповідальність за дитину. Любити дітей мало, потрібно знати їх, а цьому необхідно вчитися.
Тому основною метою тренінгу було поглибити знання батьків з питань виховання дітей, дати можливість поділитися своїм досвідом сімейного виховання і підвести їх до аналізу особистого педагогічного досвіду; підвищувати психолого–педагогічну компетентність батьків у питаннях дитячо–батьківських стосунків, залучати їх до організації освітнього процесу, зацікавлюючи їх шкільним життям дітей.










Немає коментарів:

Дописати коментар