четвер, 19 жовтня 2023 р.

Свято 1-го дзвінка

 Традиційно 1 вересня, на початку нового навчального року вчителі провели для учнів вступні уроки. Це гарна можливість встановити контакт із дітьми, згуртувати їх, змотивувати, обговорити актуальні питання і налаштувати на навчання. Цьогоріч говорили зі школярами про єдність, самоідентичність, власну відповідальність, самовідданість; про почуття глибокої пошани та поваги до Збройних сил України й усіх причетних до справи захисту нашої Вітчизни і вдячності їм, особливо Героям, які віддали своє життя у цій жорстокій війні, захищаючи нашу свободу і незалежність, вшанування їх світлої пам’яті; про співчуття до людей, скалічених війною, до родичів тих, хто загинув на війні, тих, хто втратив житло або був змушений його покинути; інша тема – про важливість ментального здоров’я “Ти як? Повертаємося до школи!”.

Класні керівники 1- 11 класів підготували для учнів особливу святкову програму із конкурсами, вікторинами та подарунками, щоб перший день у школі був уквітчаний позитивними емоціями.
Директор школи Балич І.М. завітав у кожен клас, щоб вручити учням похвальні листи та розповісти про важливість спільності та взаєморозуміння навіть у важкі часи війни в Україні.
































Немає коментарів:

Дописати коментар