четвер, 19 жовтня 2023 р.

Навчально-тренувальний вишкіл «Джура-Захисник»

 На Львівщині з 5 по 7 жовтня 2023 року (у с.Зіболки Жовківської ТГ , табір "Росинка") відбувся навчально-тренувальний вишкіл «Джура-Захисник», який об'єднав учасників, з метою формування патріотичних цінностей. Участь у вишколі взяли 27 роїв, серед яких рій "Нащадки козаків" Шегинівської ЗОШ І- ІІІ ст. (як цьогорічні переможці І етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура")) під керівництвом вчителів Василь Наконечний та Володимир Яворський.

Програма вишколу була насиченою та цікавою. У перший день відбулось відкриття вишколу та медична підготовка. Діти прослухали теоретичний курс та мали практичні заняття. Пройшли також навчання з метання гранати, стрільби з пневматичної гвинтівки. Окрім навчання, стрільбу ще й оцінювали, то за підсумками конкурсу учасник нашого рою Дубляниця Максим зайняв 6 місце в індивідуальному заліку.
Навчання з самооборони, тактична підготовка, змагання "Смуга перешкод" та "Лазертаг" пройшли другого дня вишколу. Команда рою "Нащадки козаків"- одна з найкращих у змаганнях "Лазертаг".
Інтелектуальна гра "Відун", представлення роїв та закриття вишколу - програма третього дня. Наших учасників нагороджено грамотою за зайняте ІІІ місце у грі "Відун". Також учасників рою відзначено у конкурсі "Ватра" та запрошено для участі у заключному виступі з нагоди закриття вишколу.
Загалом, під час гри юні учасники продемонстрували свою звитягу, мужність, спритність, винахідливість, ерудицію, фізичний гарт та військову вправність у різних видах змагань на звання найкращих нащадків козацького роду.






Немає коментарів:

Дописати коментар