четвер, 19 жовтня 2023 р.

День захисників і захисниць України

 Цьогоріч ми вперше відзначали День захисників і захисниць України 1 жовтня. Це завжди особливе свято, а зараз – і поготів.

Учні 7, 9, 10 та 11 класів під керівництвом кл.керівника 9 класу Мар'яна Букса присвятили літературно- музичну композицію "Очі янголів у формі ЗСУ" людям, які борються за територіальну цілісність, суверенітет і незалежність України. Від імені українського народу дякували кожному захиснику за героїзм і справжній українськй бойовий дух! Школярі розповіли, що ми живемо в непрості часи: просто зараз на наших очах твориться історія. І поряд із нами живуть герої, які захищають нас, які тримають на своїх плечах незалежність України. Тож учні поіменно згадали всіх воїнів с.Шегинь, які зараз перед кожним із нас і задля кожного з нас стоять вздовж лінії фронту, які захищають нашу землю сьогодні. Адже подвиги захисників України — це велика і велична правда історії. Це взірець реального, дієвого патріотизму для кожної чесної людини і свідомого громадянина.Тому найщиріші слова подяки для наших героїв звучали у кожному рядку віршів, пісень та розповідей.
Не забули вшанувати діти пам'ять хоробрих синів і дочок України, які загинули через військові дії. Пам'ятаємо, шануємо героїв, які віддали життя за Україну! Вічна і світла пам'ять! Герої не вмирають!
Вклоняємося перед мужністю кожного захисника, яий зараз береже нас від ворога. Впевнені, що завдяки таким Героям нас точно чекає Перемога. З Днем захисника України! Ви - наша гордість і честь!







Немає коментарів:

Дописати коментар