четвер, 19 жовтня 2023 р.

День вчителя

 День вчителя – свято кожної людини, яка хоч чомусь училася в цьому світі. Бо вчителями і учнями одночасно виступає кожен з нас. Але для працівників школи – це особливий день, бо саме в цей день почуєш стільки слів вдячності і подяки, як за всі інші дні взяті разом.

От і цього року 29 вересня у нашій школі відбулося свято вшанування вчителя "Герої освітнього фронту" . Організаторами свята виступили учні 10 -11класів. Вони підготували театралізований концерт. Учні висловили свою вдячність вчителям чудовими номерами художньої самодіяльності. Головними учасниками дійства став випускний клас, який привітав вчителів не тільки теплими словами, а й чудовими квітами та солодощами. Вони порадували вчителів теплими словами вдячності, співом, смішними сценками. Учні довели, що педагог – особистість неординарна, творча, обізнана, яка весь час знаходиться в пошуку чогось нового, цікавішого, досконалішого. Атмосфера цього дня для всіх працівників школи була насправді теплою та дружньою.
Директор Шегинівської ЗОШ Балич І.М. від щирого серця привітав всіх педагогів з професійним святом, відзначивши, що вчитель — горде звання, яке за життя несуть тільки найзаслуженіші та найбільш гідні.
Незважаючи на непросту ситуацію в країні, кожна добра справа має заслуговувати на увагу і пошану. Тож приємною подією до свята стало нагородження директора школи
Балича І.М. відділом освіти Яворівської районнонї ради. Іван Михайлович подякував за цю нагороду, відзначивши, що перш за все її заслуговують всі учні та вчителі нашої школи. "Дякую за всебічну підтримку і гідні умови для навчання дітей. Бути вчителем, вихователем, наставником – це справжнє мистецтво, обране за покликом серця, наполеглива, чесна, натхненна праця, що збагачує світ мудрістю, знаннями, милосердям, людяністю.
Шановні вчителі, щира подяка Вам за постійну самопожертву і щоденну самовіддачу, благородну любов і турботу, віддане служіння улюбленій справі, терпіння, мудрість, наполегливість і високий професіоналізм", - підсумував Іван Михайлович. Він побажав, щоб вчительські нелегкі будні приносили тільки радість і були плідними, учні були старанними — такими, якими можна пишатися. А в родині щоб панували щастя і затишок.




Немає коментарів:

Дописати коментар