пʼятниця, 12 січня 2024 р.

Благословення йорданською водою

 Відвідини з благословенням йорданською водою - це гарний звичай для особистої зустрічі з духовним наставником отцем Миколою Малетичем, який з великою любов’ю прийшов поблагословити нашу школу, приніс добре слово, яким потішив дітей, вчителів, підтримав, вселив надію, збільшив любов, зміцнив віру.

А ще 9 січня 2024 року у школі відбулося освячення спортивної зали.Після чину освячення зі словами навчання про важливість поєднання фізичного росту з духовністю виступив о.Микола. Привітати учнів та вчителів школи з цією подією завітали голова та працівники Шегинівської сільської ради, начальник відділу освіти. У своєму виступі голова ТГ Оксана Павуцьо Букса привітала присутніх з відкриттям спортивної зали, побажала їм, щоб всі заняття та змагання, що проходитимуть у ній, були яскравими, насиченими та цікавими, щоб уроки з фізичної культури проходили з радістю, а учні школи готові були досягти високих спортивних результатів.
Зі словами щирої вдячності до керівництва громади звернувся директор школи Іван Балич , подякував їм за взаєморозуміння та підтримку і побажав всім здоров’я, наснаги та невичерпної енергії.












Немає коментарів:

Дописати коментар