середа, 24 січня 2024 р.

Профорієнтаційна робота

 Сьогодні профорієнтаційну роботу з учнями 9 та 11 класів провели представники Яворівського територіального центру комплектування та соціальної підтримки старший лейтенант ПасєкаТ.С., старший солдат Рябченко В., державний службовець Слюсар Н.М. Вони зауважили, що популяризація військової освіти сприяє високому рівню національної свідомості української молоді, довірі до Збройних сил України впевненості здатності забезпечити надійний захист своєї країни в лавах ЗСУ. Гості також повідомили, що Міністерство оборони України пропонує абсолютно безкоштовне навчання та повне державне забезпечення (проживання, харчування, забезпечення одягом та військовим майном). Також усі випускники ВВНЗ будуть гарантовано працевлаштовані, а з отриманими дипломами зможуть реалізуватися як у військових частинах ЗСУ й інших військових формувань, так і в цивільному житті.

Військові підсумували, що після завершення навчання курсанти та курсантки, вступивши на свої посади, внесуть грамотні ініціативи в стратегію українського опору окупантам. Також старшокласники ознайомилися з переліком, навчально-освітньою структурою вищих військових навчальних закладів, з умовами підписання контрактів, дізналися про підготовку офіцерів командного профілю для різних підрозділів.

Не варто забувати, що основою успіху в будь-якій сфері діяльності є невтомна праця, вдосконалення своїх навичок та розвиток природних здібностей.








Немає коментарів:

Дописати коментар