пʼятниця, 12 січня 2024 р.

Прославляймо новонародженого Христа!

 Ворог може тимчасово відібрати в нас світло, тепло, воду, проте ніхто й ніколи не забере в нас віру в добро, не заборонить й не забере свято Різдва Христового, наших звичаїв і традицій. Дуже важливо колядувати під час війни, бо це, передусім, як співоча молитва, а також як момент для об’єднання, як традиція.

В ці дні лунала коляда у стінах Шегинівської школи, відділу освіти, сільської ради. Сюди з важливою місією завітали учні нашої школи ( музичний керівник Roman ): вони сповістили, що у Вифлеємі на сіні народився наш Спаситель. Учні колядками та віншуваннями привітали директора Іван Балич , вчителів, працівників школи, Шегинівського голову Оксана Павуцьо Букса й працівників сільської ради, начальника відділу освіти Маряна Костюк та його працівників з різдвяними святами. У відповідь дорослі привітали дітей, подякували за виступ та вручили коляду. Виступили учні й у місцевому кафе "Екватор", власник якого Шагала Андрій також дав дітям щедру коляду.
Учні самі висловили бажання таким чином ділитися творчістю та збирати кошти для ЗСУ. Тому колядуймо, прославляймо новонародженого Христа! Нехай це Різдво принесе нам те, про що мріє кожен українець – мир, перемогу і повернення додому всіх наших захисників.
Різдвяні свята тривають, і наші колядники планують заколядувати більше коштів для ЗСУ.
Дякуємо нашим героям ЗСУ за те, що маємо можливість святкувати це свято у вільній і незалежній Україні, та дарувати дітям посмішки, радість, щасливе дитинство.






Немає коментарів:

Дописати коментар