вівторок, 1 грудня 2020 р.

День Гідності та Свободи

 21 листопада в Україні відзначають День Гідності та Свободи. Цей день — це вшанування тих подій в історії сучасної України, які змінили життя українців, їх бачення світу, своєї держави і себе.
В рамках відзначення Дня Гідності та Свободи заходи відбулись і в нашій школі.
Сьогодні зростає й роль  фізичної культури  як складової частини військово-патріотичного виховання, спрямованої на підготовку підростаючого покоління у фізичному і моральному  плані до розбудови країни, до майбутньої військової діяльності.З цією метою вчителями фізичної культури Наконечним В.В. та Ковальським В.П   проведено турнір з мініфутболу серед учнів 5-8 класів.Протягом змагань на ігровому майданчику вирували пристрасті, адже кожна команда мала бажання досягти якнайкращого результату.Учні продемонстрували набуті під час уроків навички, спритність, витривалість, фізичну підготовку.
Команди, які брали участь в спортивних баталіях, показали гідну майстерність та бажання перемогти. 
За результатами змагань призерами  серед дівчат стали:
І місце -7 клас
ІІ місце - 5 клас
ІІІ місце - 8 клас
ІVмісце - 6 клас;
 серед хлопців :
І місце -7 клас
ІІ місце - 5 клас
ІІІ місце - 6 клас
ІVмісце - 8 клас.
Найкращий воротар 
серед дівчат-  Гончарук Анна,
серед хлопців- Дубляниця Максим.
Найкращий гравець 
серед дівчат-  Серняк Анастасія,
серед хлопців- Філь Роман.
Найкращий бомбардир-Леньо Володимир -9 голів;серед дівчат -Падяк Мілана,Падяк Ілона,Боднар Альбіна.
Молодці, діти! Майбутній спокій країни у ваших руках. Так тримати!
Для учнів 5-9 класів день розпочався класними виховними годинами на тему: «Культура гідності» та «Свобода та відповідальність». Учителі початкової школи провели патріотичні бесіди «День Гідності й Свободи – крок у Європу». Діти пригадали події, які відбувалися в країні і на Майдані Незалежності у 2013-2014 роках, розширювали знання про революцію Гідності та Свободи, підвищували розуміння  почуття особистої відповідальності за долю держави, готовність служити Батьківщині та стати на захист державних інтересів країни.







Немає коментарів:

Дописати коментар