субота, 19 грудня 2020 р.

Літературно-музична композиція "Миколай іде до нас"🎅

 Всі знають, що Миколай був покровителем всіх діток. 🎅👼 Якщо ж в переддень чарівного свята загадати заповітне бажання, то Святий Миколай його обов'язково виконає.🎉 Діти, які вже вміють писати, в листах просять покровителя виконати свої мрії. 💌Саме доброта і віра в чудеса здатна зберігати все найдорожче в людських серцях.
🎄Цікаво та весело пройшло свято Миколая в нашій школі. Учні 3 і 4 класів із класними керівниками  Гурською М.О. та Параскою Є.С. підготували чудову літературно-музичну композицію “Миколай іде до нас”. Діти ознайомили присутніх з історією свята, розповіли про благодіяння Миколая-Чудотворця, декламували вірші, співали пісні.Зворушливо звучали дитячі молитви до Святого.
💃🕺А учасники Зразкового хореографічного колективу "Фламінго" разом з керівником Вінокуровою Р.В. ,як завжди, прикрасили свято запальними танцювальними  святковими композиціями.
🍬🍭🍥По закінченню заходу діти отримали подарунки від Святого Миколая, який побажав усім гарного настрою і веселих свят.Кожна дитина отримала свій довгоочікуваний подарунок.

Танець "Гопачок"

Танець "Ой, хто Миколая любить"












Немає коментарів:

Дописати коментар