понеділок, 10 січня 2022 р.

ДЕНЬ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ ТА СПОРТУ

 З 13 по 17 вересня у школі було проведено «Олімпійський тиждень», присвячений Дню фізичної культури та спорту.

Учні впродовж тижня змагалися у спритності та витривалості, отримали можливість більше дізнатися про історію Олімпійського руху, його ідеї та принципи.
В рамках Олімпійського тижня в нашій школі вчителями фізичної культури Вінокуровою Х.П., Буксою У.П., Хитрою І.Я., Ковальським В.П. були проведені Олімпійські уроки у всіх класах школи:
- урок-вікторина "Знавці спорту"(1кл.,4 кл.);
- гра-вікторина "Я зі спортом потоваришую"(2-3кл.);
- урок "Що означають олімпійські кільця та їх колір"( 5-6 кл.);
- урок-презентація "Історія олімпійського руху"(7-9кл.);
- круглий стіл "Історичні аспекти олімпійських ігор"(10-11кл.)
Учителі фізичного виховання підготували для своїх вихованців багато цікавих заходів:
- перегляд мультфільму "Олімпійські ігри у лісовій школі"; спортивні естафети та ігри на свіжому повітрі "Маленькі олімпійці"; конкурс малюнків на спортивну тематику (1-4 кл.);
- спортивні естафети, змагання "Весела Спортландія", олімпійська вікторина, "Перетягування канату", змагання з баскетболу та футболу (5-11 кл.)
16 вересня учні 6 і 7 класів школи взяли участь у спортивно-масовому заході , організованому відділом освіти, культури і туризму , молоді та спорту Шегинівської ОТГ. Учасниками свята були вихованці 9-ти шкіл Шегинівської громади.
Бажаємо всім учасникам Олімпійського тижня міцного здоров'я, наполегливості й наснаги, успіхів у підкоренні нових спортивних вершин.































Немає коментарів:

Дописати коментар