четвер, 13 січня 2022 р.

До Дня Збройних сил України. Зустріч з учасниками АТО


Мабуть, ніхто не сперечатиметься з тим, що саме патріотизм є основною ознакою національної свідомості громадян. І саме такий народ матиме силу формувати краще прийдешнє в Україні. Розуміючи це, відділ освіти та керівництво Шегинівської школи приділяє неабияку увагу патріотичному вихованню учнів, застосовуючи для цього різноманітні заходи.
Сьогодні з метою гідного вшанування захисників України, популяризації їхнього подвигу та з нагоди Дня Збройних сил України у школі за участі голови та заступника ГО"Воїни АТО Мостищини" ,ветеранів АТО та волонтерів Галика В. та Букси А., методиста відділу освіти Калити В. відбувся інформаційно-просвітницький захід. Галик В.В. поділився своїми спогадами про боротьбу за свободу, незалежність та територіальну цілісність України, оборону від російського агресора. Володимир Володимирович розповів старшокласникам
як володіти зброєю, як ховатись, як захищатись, щоб ми могли захистити себе в крайній ситуації.
Директор школи Балич І. вручив Подяку голові ГО"Воїни АТО Мостищини" Галику В. за значний особистий внесок у забезпечення цілісності України, національно-патріотичне виховання учнівської молоді та з нагоди Дня Збройних сил України.














Немає коментарів:

Дописати коментар