середа, 12 січня 2022 р.

День Гідності та Свободи

 До Дня Гідності та Свободи - однієї із знакових дат в історії України, у школі проведено ряд виховних заходів.

Учні 10 класу разом з класним керівником Дьяковою О.М. провели відкриту виховну годину «Україна – країна нескорених!». Школярі згадували події Майдану, декламували вірші про рідну Україну, загиблих героїв та вшанували їх пам’ять хвилиною мовчання. Долучились до цього заходу й учні 6 класу Турук А. та Яворський Ю., учениця 3 класу Кальницька О.
На ГКК у 7 класі класний керівник Букса М.Р. розповіла учням про події осені 2004 року та листопаду 2013 - лютого 2014 років.Учні зробили висновок про те, що не можна втрачати людську гідність та необхідно вірити у щасливе майбутнє нашого народу. А на завершення семикласники провели конкурс-виставку власних малюнків.
Класний керівник 4 класу Вінокурова Р.В. провела урок-квест «Людська гідность». Діти, виконуючи завдання на зупинках "Дешифратор. Зайві слова. Шифрувальник. Віднови визначення. Гідні вчинки. Принципи гідності", створили "Портрет гідної людини", плакат "Ми -діти твої,Україно". Класний керівник нагородила усіх учнів класу грамотами за участь у квесті.
Виклавши тризуб запаленими свічками в пам'ять Небесної Сотні та загиблих за гідність та свободу в Україні, тематичну книжкову виставку, говорили про події майдану на бібліотечній годині учні 11 класу (класний керівник Мусійовська Н.І.).
Для наймолодших школярів
класний керівник Вінокурова Х.П. організувала навчальну гру "Права гідної людини". Діти, обговорюючи змодельовані ситуації, слухаючи розповідь вчителя, граючись, повторили права людини. В пам'ять про події революції Гідності першокласники створили колективний плакат "Україна-це моя країна!".
Відзначаючи День Гідності та Свободи, ми сповнені гордістю за наших співвітчизників, які понад усе цінують свободу і гідність та продовжують боронити незалежність України від агресора.
















Немає коментарів:

Дописати коментар